Home » Jalat

Jalat

Terveys on pääasia – mutta tiesitkö, että se alkaa jaloista? Jalkojen terveys vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiisi. Aikanaan sodat voitettiin kuivilla sukilla ja terveillä jaloilla. Tänä päivänä voimme jaloista hyvin huolehtimalla ehkäistä monen vaivan syntymisen ja parantaa elämänlaatuamme. Terveet ja hyvinvoivat jalat virkistävät koko ihmisen!

Jalkahoito ei ole koskaan vain kosmeettinen toimenpide, vaan jalat hoidetaan yksilöllisesti, jokaisen erityistarpeet huomioiden. Hoidosta nauttivat kaikenikäiset: teinit, nuoret, aikuiset ja seniori-ikäiset. Osalle meistä, esimerkiksi diabeetikoille, jalkojen terveys on elintärkeää. Jalkahoito on takuuvarmasti hyvä lahjavinkki kaikenikäisille!

SKY-Kosmetologi pystyy hoitamaan haastavammatkin jalat hyvin kokonaisvaltaisesti ja perusteellisesti, jos sinulla on kuitenkin esimerkiksi vaikea kynsi -tai jalkasieni olethan yhteydessä lääkäriisi ensisijaisesti.

Jalkahoito2

 

 

 

 

 

 

JUMALAISET JALAT -JALKAHOIDOT:

Jumalaiset jalat -jalkahoito:
Kylvetys, kovettumien poisto, kynsien & kynsinauhojen hoito sekä ihana jalkojen hieronta. Täydellinen jalkahoito, missä hoidetaan jalkojen iho ja kynnet kuntoon perusteellisesti.
65 eur
, 60-90 min
lakkauksella (lakan saat mukaasi) 69 eur

Jumalaiset jalat -minipedikyyri :
Kylvetys, kuorinta, kevyt raspaus sekä kynsien ja kynsinauhojen hoito. Tämä hoito sopii silloin kun jaloissa ei ole kovettumia ja haluat jalat kauniiksi. Lakkaus tähän hoitoon lisäpalveluna.
44 eur, 45 min

Jumalaiset jalat -diabeetikon jalkahoito:
Jalkahoito toteutetaan hellävaraisella jalkaporalla, sekä diabeetikoille sopivilla ihonhoitotuotteilla.
65 eur, 60-90 min

Jumalaiset jalat -spa pedikyyri:
Hoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä ja kuorinnalla, sen jälkeen hoidetaan jalkojen iho ja kynnet ja kynsinauhat lyhennetään, muotoillaan ja siistitään, kynnet lakataan (lakkapullon saat omaksi), jonka jälkeen naamio jaloille sekä hemmotteleva pitkä jalkojen hieronta. Täydellinen lahjaidea!
79 eur, 90 min

Jumalaiset jalat – pelkkä kynsien lyhennys/ohennus:
29 eur,
30 min

Jumalaiset jalat -jalkahieronta:
Spa-henkinen jalkahieronta. Jalkakylpy, sekä jalkapohjien ja säärten hieronta.
34 eur, 30 min

Geelilakkaus varpaille:
49 eur, 45-60 min

Geelilakkaus jalkahoidon yhteydessä: 29 eur

Geelilakan poisto 29 eur, jalkahoidon yhteydessä 10 eur

Lisäpalvelut: lakkaus lisäpalveluna (lakan saat omaksi) 6,90 eur