Home » Kasvot

Kasvot

Kauneuskeitaassa sinua palvelee SKY-kosmetologi Terhi Törmänen. Neiti-Ihmiselle kauneus on aina myös terveyttä. Jokainen hoito toteutetaan tunnelmallisessa ja rentouttavassa hoitohuoneessa yksilöllisesti ja hyvän olon lisäksi saat kotiinviemiseksi myös asiantuntevat hoito-ohjeet.

Laadukkaat tuotteet takaavat, että hoidot eivät vain näytä hyvältä, vaan myös tekevät hyvää, pitkän aikaa. Neiti-Ihmisen asiakkaat nauttivat ihollaan ranskalaisen Yon-Kan ja suomalaisen Ekopharman ylellisistä raaka-aineista.

Yon-Ka – Puhtaan hyvinvoimmin alkeamiaa parhaimmillaan.

Yon-Kan phytoaromaattiset tuotteet ovat ihastuttaneet kauneushoitoloiden asiakkaita ympäri mailman jo yli 60 vuoden ajan. Yon-Kan ‘sydän’ on viiden eteerisen öljyn yhdistelmä. Ylelliset eteeriset öljyt korostavat toistensa vaikutuksia ja antavat yhdessä tehokkaampia hoitotuloksia, kuin mihin ne pystyisivät yksinään.

 

 

 

 

 

 


Ekopharma – Suomalaisten superfoodien hyödyt suoraan iholla.

Kotimainen Ekopharma tuo superfoodien hyödyt suoraan iholle, hellävaraisesti ja vitamiinirikkaasti. Suomessa suunniteltu ja tuotettu luomumarjoista valmistettu ekologinen sarja sopii myös tuoksuallergikoille. Ekopharman ihonhoitotuotteet ovat vegaanisia, joten kasvohoito sopii myös vegaaneille!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaikki kasvohoidot sisältävät naamion aikana rentouttavan käsi-, jalka- tai päähieronnan valintasi mukaan. Kasvohoidot sisältävät myös perusteellisen kasvojen hieronnan, sekä dekoltee- niska–hartiaseudun hieronnan (ei sisälly Ihonpuhdistukseen, eikä Puhdistava-kasvohoitoon).

Huomio! Sarjahoitoalennuksen -10 % saat 4-6 kasvohoidon hoitosarjoista.

Arvoisa asiakas, huomioithan, että mitään kasvohoitoja ei voi totetuttaa jos olet sairaana, varataan tällöin uusi aika kun olet tervehtynyt :).

KIEHTOVA KAUNOTAR -KASVOHOIDOT

Yon-Ka -kasvohoidot:

Escale Beaute:
Kirkastava kauneustauko, pikaisempi kasvohoito sisältää: alkupuhdistus, commage-kuorinta, hieronta sekä naamio.
49 eur, 45 min

Kiehtova kaunotar:
Kasvohoito juuri sinun ihosi tarpeisiin, tämä kasvohoito räätälöidään ihosi ja toiveidesi mukaan (valitse tämä hoito, jos et ole varma mikä hoito sopii sinulle parhaiten). Kiehtova kaunotar- kasvohoito on myös oiva lahjaidea!
94 eur, 60-90 min

Le Grand Classique:
Syväpuhdistava, rentouttava ja palauttava kasvohoito sisältää: alkupuhdistus,lucas-sumutus, kaksoiskuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio.
94 eur, 60-90 min

Ihonpuhdistus: Perusteellinen mekaaninen ihonpuhdistus, saatavana myös selän iholle.
79 eur, 60-75 min

Hydralessence Face:
Pitkävaikutteinen syväkosteuttava kasvohoito
98 eur
, 60 min

Vital Defense:
Ikääntymisen merkkejä vastaan, suojaa, kosteuttaa, korjaa
98 eur, 60 min

Plaisir D´aromes:
Kirkastava, aromaattinen hyvänolon kasvohoito
98 eur, 60 min

Alpha Vital:
Kirkastava, uudistava hedelmähappokasvohoito
109 eur, 60-75 min

Time Resist:
Juonteita silottava, ravitseva, korjaava kasvohoito
119 eur, 60-75 min

Ekopharma -kasvohoidot:

Marjamatka –kasvohoito:
Kasvohoito räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaan.
89 eur, 60-90 min

Pieni Marjahetki -kasvohoito:
Kirkastava, kosteuttava ja rauhoittava kauneushetki sisältää: alkupuhdistuksen,  pH-kuorinnan, naamion sekä kasvojen hieronnan.
44 eur,
40 min

Hellä -kasvohoito:
Herkkää ja couperosa-ihoa hoitava ja elvyttävä kasvohoito. Tämä hoito sopii myös hajusteherkille ja -allergikoille, hoito toteutetaan Ekopharman hajusteettomalla herukkalinjan tuotteilla.
79 eur, 60-75 min

Puhdistava -kasvohoito:
Ihoa mekaanisesti syväpuhdistava ja hoitava kasvohoito, sopii erinomaisesti myös nuorelle iholle.
69 eur, 60-75 min

Muut hoidot kasvoille:

Lymfahieronta kasvoille, 64 eur, 45 min:
Parantaa aineenvaihduntaa, edistää imunestekiertoa, poistaa turvotusta, aktivoi ihon toimintoja, sopii hyvin esim. ikääntyvälle iholle, ennen ja jälkeen kasvoleikkauksien. Suosittelemme lymfahierontaa sarjahoitona.

Hoidon esteet: pahanlaatuiset kasvaimet, akuutit ihosairaudet,  tulehdukset ihossa tai elimistössä, verisuonitukokset, sairaudesta johtuva turvotus, paha allergia/astma,  vaikeat sydämen toimintahäiriöt, krooniset tulehdustilat, munuaissairaudet, tulehtunut akne.

Kasvohieronta:
Ihoa aktivoiva ja elvyttävä kasvojen hieronta, sisältää:  alkupuhdistuksen, ihollesi räätälöidyn hierontaan sopivan naamion, pitkän ja rentouttavan dekoltee- ja niska-hartiaseudun sekä kasvojen hieronnan. Lopuksi vielä valintasi mukaan jalka- käsi tai päähieronta.
64 eur, 60 min

Silmänympäryshoito:
Varattavissa kasvohoidon yhteydessä. Turvotusta, tummia silmänalusia poistava ja juonteita tasoittava hoito sis. silmänympärysnaamion ja lymfaattisen hieronnan silmänympärysiholle.
12 eur

Laitehoidot:

Timanttihionta: 69 eur, 60 min, kasvohoidon yhteydessä 15 eur
Epäpuhtaalle iholle, aknearville, ikääntyvälle iholle, pigmenttimuutoksiin, kuorii, kirkastaa ja elvyttäää ihoa, häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä, elvyttää ja vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hoito sisältää: alkupuhdistus, timanttihionta, iholle räätälöity naamio, dekoltee-, niska-hartia, sekä kasvojen hieronta. Suosittelemme sarjahoitona.

Hoidon esteet: ihosairaudet, tulehdukset, aktiivinen herpes tai ruusufinni, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, atooppinen tai yliherkkä iho, aknelääkitys (roaccutan ja vastaavat, hoidon voi tehdä vasta 6kk lääkekuurin päättymisestä), raskaus.

Ultraäänipuhdistus: 69 eur, 45-60 min, kasvohoidon yhteydessä 15 eur
Ultraäänellä toteutettava ihonpuhdistus, kivuton menetelmä sopii herkemmällekin iholle. Tukee solujen välistä toimintaa, aktivoi aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa, uudistaa ihoa. Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus, ihollesi räätälöity naamio, sekä naamion aikana dekoltee-, niska-hartiaseudun, jalka- käsi tai päähieronnan. Suosittelemme sarjahoitona.

Hoidon esteet: Sydämen tahdistin, metalliset implantit, infektio -tai tulehdusalue, syöpä, kasvaimet tai pahalaatuinen ihomuutos, haavat hoitoalueella, kilpirauhashäiriöt (kaulan alue), laskimotulehdus, osteoporoosi, tinnitys, raskaus, aknelääkitys (esim. roaccutan).

Timanttihionnan ja ultraäänen voi yhdistää useimpiin kasvohoitoihin!

BTB13-Micro-meso Therapy –
ihon mikroneulaus- & mesoterapiakäsittely: 139 eur
3 x sarjahoito -10%
4-6 x sarjahoito -20%
Mikroneulauksella voidaan hoitaa mm.: Juonteet ja rypyt, löystynyt iho, stressi-iho, pigmenttimuutokset, epäpuhdas iho, aknearvet ja muut arvet. Lue lisää tästä.

Hoidon esteet: Tetrasykliini/roaccutan, haavat/ palovammat hoitoalueella,ihon sädehoidot alle 12 kk, aktiivinen herpes, ekseema, psoriaasi, aktiivinen akne, märkäinen voimakas ruusufinni, krooniset ihosairaudet, syylät hoitoalueella, huono haavan paraneminen, heikentynyt immuunivaste, syöpä, kemoterapia, diabetes ja muut krooniset sairaudet, aktiiviset bakteeri- tai sieni-infektiot, botox / kasvojen täyteaineet viimeiset 2-4 vkon aikana, raskaus