Home » Ajanvaraus

Ajanvaraus

Valitse vapaa aika kalenterista (scrollaa alaspäin, ajanvarauskalenteri löytyy sieltä) tai lähetä viesti ajanvaraus@neiti-ihminen.fi tai soita 040 350 4704.

HUOMIO, TÄRKEÄÄ! Valitse ensin valikosta haluamasi hoito, niin kalenteri näyttää mahdollisen aloitusajan juuri haluamallesi hoidolle ja sen kestolle – huomioi tämä, hoidot ovat kestoltaan eri pituisia. 
Varatusta ajasta saapuu aina vahvistus sähköpostiisi. Jos vahvistusta ei näy sähköpostissasi, se löytyy usein roskapostista. Tarkasta myös sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoitus.

Jos haluat varata useamman pidemmän hoidon, etkä löydä haluamiasi yhdistelmiä hoitopaketeista, tai saa varattua niitä peräkkäin, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse niin katsotaan aika näille. Lisätietoja- kenttään voit kertoa esim. erityistoiveistasi hoidon suhteen.

HUOM! Meillä lasten hiustenleikkaukset tekee Tuija ja Väriloisto, siksi tätä ei ole myöskään Neiti-Ihmisen hoitovalikoimassa ja varattavissa.  Tuijalta voit varata aikoja suoraan tästä . 

Aikojen peruutukset ja muutokset viimeistään 24 h aikaisemmin puhelimitse 040 3504704 tai sähköpostitse ajanvaraus@neiti-ihminen.fi
Peruuttamattomasta / liian myöhään perutusta ajasta veloitamme 70% hoidon hinnasta.

Kurkkaa info ennen hoitoon saapumista (löytyy sivun lopusta) tästä! 

  • Tapaamisen tiedot

  • Tietosi