Home » Ajanvaraus

Ajanvaraus

Valitse vapaa aika kalenterista (scrollaa alaspäin, ajanvarauskalenteri löytyy sieltä) tai lähetä viesti ajanvaraus@neiti-ihminen.fi tai soita 040 350 4704.

Huomio: valitse ensin valikosta haluamasi hoito, niin kalenteri näyttää mahdollisen aloitusajan juuri haluamallesi hoidolle – hoidot ovat kestoltaan eri pituisia.

Neiti-Ihminen palvelee sovitun mukaan, pääasiassa ma-ti 9-19, ke-pe 9-20 ja la 9-17. Jos kalenterista ei löydy sopivaa aikaa, niin ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse niin järjestetään sopiva aika!

Ajanvarauslomakkeen muistiinpanot-kenttään voit kertoa toiveistasi hoitoon liittyen. Jos haluat yhdistää useamman pidemmän hoidon ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Varatusta ajasta saapuu aina vahvistus sähköpostiisi. Jos vahvistusta ei näy sähköpostissasi, se saattaa löytyä roskapostista. Tarkasta myös sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoitus.

Aikojen peruutukset ja muutokset viimeistään 24 h aikaisemmin puhelimitse 040 3504704 tai sähköpostitse ajanvaraus@neiti-ihminen.fi
Peruuttamattomasta / liian myöhään perutusta ajasta veloitamme 50% hoidon hinnasta.

  • Tapaamisen tiedot

  • Tietosi