Aika päivittää iho syyskuntoon!

Moni kysyy kuinka usein kannattaa käydä kasvohoidossa? Se on yksilöllistä, jotkut käyvät säännöllisesti esimerkiksi ihonpuhdistuksessa tai laitehoidoissa, jotkut kerran vuodessa, toiset taas silloin kun siltä tuntuu.

Usein kerron, että sopiva aika on käydä esimerkiksi silloin, kun vuodenajat vaihtuvat. Silloin ihossakin saattaa tapahtua, meillä on täällä vuodenajat ja eri olosuhteet, mitkä vaikuttavat usein ihoon. Ihotyyppi saattaa olla eri erillisinä vuodenaikoina, talvella kylmä ulkoilma ja kuiva huoneilma kuivattaa myös ihoa. Kesällä iho saattaa tuntua rasvoittuvammalta.

Me kosmetologit olemme sitä varten, että kerromme mitä sinun ihollesi kuuluu juuri sillä hetkellä. Annamme myös vinkkejä, mitkä ovat hyviä raaka-aineita niissä voiteissa ja purnukoissa, näin pärjäät myös tarvittaessa itseksesi ostoksilla.

Kesä on lopuillaan, joten nyt on oikea hetki tulla kasvohoitoon :). Aika on otollinen myös laitehoidoille, kun aurinko ei enää porota taivaalla. Varaa aikasi siis pian, niin päivitetään ihosi syyskuntoon!

Kaikki kasvohoidot ja hinnat löydät:
https://neiti-ihminen.fi/kasvohoito/

Samankaltaiset artikkelit