Ajankohtaista 11.5.2020

Ajankohtaista infoa

Parturi-Kampaamon puolella on kaksi tuolia ja kaksi tekijää, Neiti-Ihminen sekä Tuija ja Väriloisto, ensi viikon alusta Tuijakin availee taasen listoja varattavaksi nettiajanvarauksesta https://varaa.timma.fi/variloisto

Jos siis haluat varmasti olla ainut asiakas parturi-kampaamon puolella, se on mahdollista, ota vain yhteyttä etukäteen niin varmistetaan tämä, muulloin liikeessämme ollessa kaksi paikkaa, saattaa samaan aikaan olla kampaamon puolella toinenkin asiakas. Nyt on myös hyvä jättää kaverit, puolisot sekä lapset kotiin liikkeeseen tullessa tilojen ollessa rajalliset .

Kauneushoitolan puolella olet aina ainoa asiakas, meillä on viihtyisä ja rauhallinen erillinen hoitohuone kosmetologin hoitoja varten.

Hyvä muistaa poikkeusoloissa! Jos sinulla ja perheelläsi tai samassa taloudessa asuvilla on minkäänlaisia flunssan oireita, hoitoon ei voi tulla. Varaamme sinulle mielellämme uuden ajan. Varminta hoitoon on tulla, kun olet ollut oireeton min. 10 päivän ajan. Jos kuulut riskiryhmään ikäsi tai perusterveydentilasi osalta, käytäthän harkintaa ja mietit, mikä on sinulle välttämätöntä palvelua. Toimimme vastuullisesti ja emme halua vaarantaa kenenkään terveyttä.

Desinfioimme asiakaspaikat, maksupäätteen, työvälineet ja kaiken mahdollisen asiakkaiden välissä ja huolehdimme muutenkin hygieniasta ja aseptiikasta entiseen tyyliin eli esimerkillisesti .

Tervetuloa, tsemppiä, kumarrus ja niiaus !

Terkuin Terhi ja Tuija

Samankaltaiset artikkelit