Artdeco meikkikokoelma nyt meiltä

Ihanaa syksyn alkua 💞!

Inspiroivia uutisia Arabianrannasta, Neiti-Ihmisen meikkikokoelma uudistui ja Artdecon meikit ovat saapuneet hoitolalle. Vinkkinä, pikkujoulumeikki kannattaa varata ajoissa, viikonloput täyttyvät pikkuhiljaa.

Artdeco on saksalainen pitkän linjan monipuolinen ja laadukas meikkisarja ja sieltä löydät hinta-laatusuhteeltaan loistavat tuotteet kevyestä päivämeikistä näyttävämpään lookiin. Artdecon motto on ”luksus johon kaikilla on varaa”. Artdeco kehittää ja uudistaa valikoimaa koko ajan ja meiltä löydät jatkossa myös upeat kausituotteet!

Pikkujouluihin on tiedossa kimalletta, sen verran voi jo paljastaa🤩🤩!

Artdecolla on aivan mahtavat mosaiikkirasiat, joista löytyy montaa eri kokoa, näihin voit koota itsellesi räätälöidysti valikoidut sävyt esimerkiksi luomiväreistä ja poskipunista ja täydentää rasiaa aina kun joku tuote loppuu tai haluat vaikka uuden sävyn.

Voit aina piipahtaa myös ostoksille, ajanvarauksesta löytyy varattavissa myös henkilökohtainen ostoshetki. Autan sinua mielelläni oikeiden tuotteiden ja sävyjen valinnassa!

Päivämeikki 64 €

Juhlameikki 75 €

Meikinopastus 89 €– Meikinopastus räätälöidään toivedesi mukaisesti, haluat sitten opetella kevyen arkimeikin, näyttävämmän juhlameikin tekoa tai opetella eri tuotteiden ja siveltimien käyttöä. Tuotteet kirjataan ylös, joten pystyt helposti toteuttamaan meikin myös jatkossa kotona.

Kevyt ehostus kasvohoidon yhteydessä 29 €

Nähdään pian 🎀!

Samankaltaiset artikkelit