Candying Miss EW

Tänä vuonna Neiti-Ihminen sponsoroi candyingin, eli sokeroinnin merkeissä vuoden 2021 kahta Miss Ew finalistia. Kisa vaalii luonnollista kauneutta ja kunnioittaa perinteitä ja perinteisiä kauneusihanteita. Kisa käydään heinäkuussa.

Molemmat naiset olivat ensimmäistä kertaa sokeroinnissa, mutta alkujännityksen jälkeen totesivat, ettei se sattunut niin paljon kuin luulivat. Tämä kommentti tulee itseasiassa monelta ensikertalaiselta! Neiti-Ihminen on toki ripeä ja lempeä sokeroija ja tykkään jutustella asiakkaitten kanssa, jolloin usein unohtuu mitä ollaan tekemässä. Candying on hellävarainen ja ihoystävällinen karvanpoistokeino, kannattaa kokeilla ja ihastua!

Vaikutuin kovasti näistä nuorista, fiksuista ja kauniista naisista, molemmat osallistuvat ensimmäistä kertaa kauneuskisaan ja olivat sitä mieltä, että tässä kisassa arvot kohtaavat hyvin heidän omaa ajatusmaailmaa. Y Nhi Luong, 22 asuu Sipoossa ja opiskelee sairaanhoitajaksi. Suvi Korhonen , 20 asuu Helsingissä (hauska yhteensattuma oli, että hän asuu miltei hoitolamme vieressä) ja opiskelee Kauppatieteitä.

Suvi Korhonen, Miss EW finalisti

Toivotamme molemmille paljon onnea kisaan <3 !

Y Nhi Luong, Miss EW finalisti (kuva Nea Repo)

Samankaltaiset artikkelit