Ehostuksella entistä ehommat kuvaukset

Kuvaukset kalenterissa tai suunnitelmissa? Yritykset ja yhteisöt viestivät yhä enemmän visuaalisesti ja kuvia tarvitaan kertomaan toiminnasta, arvoista ja ihmisistä. Kun kuvataan ihmisiä, kannattaa panostaa meikkaukseen. Neiti-Ihmisen kanssa se hoituu ammattitaidolla, ripeästi ja kustannustehokkaasti.

Kuvissa, joissa tekeminen on pääosassa, ei välttämättä tarvita vahvoja ja yksityiskohtaisia kuvausmeikkejä – tärkeintä on tasoittaa ihoa ja tuoda kasvojen piirteet selkeästi esille. Kuvattaville henkilöille kevytkin kuvausmeikki antaa itsevarmuutta, joka näkyy lopputuloksessa.

Kun kuvataan ilmeitä ja kasvoja, kannattaa parhaita puolia ja persoonaa korostavan kuvausmeikin tekemiseen panostaa ajan kanssa.

Neiti-Ihminen oli lokakuussa mukana Wulff Oy Ab:n kuvaston kuvauksissa. Hyvin suunniteltu aikataulu ja kuvausprosessi mahdollisti tehokkaan meikkauksen, tyytyväisiä olivat niin mallit (jotka olivat Wulffin omaa henkilökuntaa) kuin meikkaajakin. Kuvia voi ihailla Wulffin vuoden 2016 kuvastosta.

Neiti-Ihminen onkin tänä vuonna ehtinyt olla mukana monessa mielenkiintoisessa projektissa. Lisää visuaalista viihdettä on luvassa Niina Erkkilän “Tabulaland” –projektissa. Projektissa tuodaan taidetta, taiteilijoita ja kotimaisia eri alojen osaajia esiin erilaisten muotikuvien kautta. Mielenkiintoisia meikkejä kuvauksiin teki Neiti-Ihminen.

Tabulaland on verkkogalleria, joka esittelee ja myy suomalaista taidetta: maalauksia ja valokuvia ja kaikkea siltä väliltä. Galleriasta löytyy teoksia niin tunnetuilta kuin siipiään kokeilevilta taiteilijoilta, joiden taiteessa on ”sitä jotain”.

tabulalandia12
tabulalandia8
tabulalandia7

P.S. Neiti-Ihminen ja Wulff tarjoavat sinulle -10 % alennuksen Wulffin verkkokauppaan etukoodilla RAFDJ4RK. Hyödynnä etu ja tee tilaus 31.12.2015 mennessä!

Samankaltaiset artikkelit