Glögiä, piparia ja hurjat -20 %!

neiti-ihminen_joulupallo_lila_08-12-15._tekstilla_UUSI_katutaso

Lauantaina 12.12.2015 klo 12-15 Kauneuskeidas Neiti-Ihminen ja Luomuhoitola Harmony hemmottelevat uusia ja nykyisiä asiakkaita pikkujoulupäivän eduilla.

12.12. pikkujoulutapahtumaan osallistujat saavat hurjan -20 % alennuksen joulun lahjakorteista ja kaikista tammikuulle varatuista hoidoista! Tapahtumaan osallistut ja edut saat käyttöösi osallistumalla pikkujoulutapahtumaamme paikan päällä (Koreankatu 4, katutaso).

Neiti-Ihmisen pikkujouluetuja voit hyödyntää lisäksi näppärästi varaamalla hoidon nettiajanvarauskalenterista tai tilaamalla lahjakortin neiti-ihminen.fi. Voit osallistua tapahtumaan myös Facebookissa tai varata hoidon tai lahjakortin myös puhelimitse tai tekstiviestillä 040 350 4704. Varmista 20 % alennus merkitsemällä muistiinpanot-kenttään “pikkujouluetu”.

Suosittuja Neiti-Ihmisen joululahjoja ovat mm. jalkahoidot, pedikyyrit ja manikyyrit sekä oman ihotyypin mukaiset kasvohoidot. Luomuhoitola Harmonyn lahjasuosikki on rentouttava kokovartalohieronta. Vauvahieronta on lahja niin lapselle kuin vanhemmillekin: rento pienokainen on onnellinen pienokainen.

Tulemalla paikan päälle saat kauniit lahjakortit pukinkonttiin mukaasi saman tien, hurjalla -20 % alennuksella. Tarjolla on myös glögiä ja piparia sekä vinkkejä kauneuteen ja hyvinvointiin.

P.S. Jos olet oikein innokas, tule tonttuna paikalle jo klo 11. Kymmenen ensimmäistä tapahtumaosallistujaa saavat ekstrapikkujoululahjan!

Samankaltaiset artikkelit