Joulun lahjakortit hankitaan nyt!

Lahjakortti ihanaan hoitoon ilahduttaa saajaa pitkään!

Valitse Neiti-Ihmisen ihanista jouluisista vaihtoehdoista saajalle sopivin lahjakortti ja tee tilaus viimeistään torstaina 17.12, niin kortti ehtii postissa pukinkonttiin (sinulle tai vastaanottajalle). Muistathan, että sähköinen lahjakortti on ekologinen vaihtoehto ja perillä 48 tunnissa tilauksesta.

Joulun suosikkeja ovat ylelliset, omalle ihotyypille sopivat kasvohoidot ja kaikille hyvää tekevä jalkahoito. Tutustu hoitoihin ja hintoihin!

Näin tilaat lahjakortin:

Tilaa lahjakortti haluamallesi hoidolle (lahjakorttiin tulee näkyviin hoidon nimi) tai vaihtoehtoisesti summalle (lahjakorttiin tulee näkyviin arvo euroissa) lähettämällä saajan ja maksajan tiedot (nimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka) ajanvaraus@neiti-ihminen.fi tai soittamalla tai tekstaamalla 040 350 4704. Kortin saatteeseen on mahdollista saada maks. 500 merkin pituinen personoitu teksti.

Mainitse myös, haluatko korttitoimituksen perinteisessä postissa vai sähköpostitse. Huomio! Tilaathan postitettavan lahjakortin viimeistään to 17.12, niin se ehtii perille ennen joulua. Sähköisen lahjakortin toimitus 48 tunnin kuluessa tilauksesta. Valitse ulkoasu kolmesta vaihtoehdosta (mainitse vaihtoehdon numero viestissäsi).

Samankaltaiset artikkelit