Kuka sinua palvelee? Henkilö Neiti-Ihmisen takana.

Kauneuskeidas Neiti-Ihminen täyttää kesällä 6-vuotta! Aika on mennyt tosi nopeasti, kun tekee sitä mistä tykkää. Lapsuuden haaveammattini oli tietty astronautti (mistä olisi voinut tietää, ettei Suomesta voi sellaisia tulla :D) ja parturi-kampaaja.

Kun aloittaa työnteon nuorena, on kerennyt kokeilla monen montaa työtä; mansikanpoimija, pakkaaja, siivooja, videovuokraamotyöntekijä, toimistoassistentti, urheiluhallin
kassatyöntekijä ja hallipäällikkö, ja viimeisimpänä baarimikko, minkä parissa kului 12-vuotta hujauksessa. Jos nämä nykyiset työt loppuisi, en olisi ronkeli töiden suhteen, vaan voisin kuvitella tekeväni tosi mieluusti vaikka just siivoojan töitä!
Kun ikävuosia tuli täyteen 30, olikin sopiva hetki toteuttaa ne unelmat, mihin oli pikkuhiljaa löytänyt tiensä myös haave kosmetologin ammatista.

Pääsin 2013 opiskelemaan SKY-kosmetologiksi SKY-opistoon ja valmistuin sieltä 2015. Päätin heti laittaa oman yrityksen pystyyn, sillä tiesin, että kyllä ravintola-alalle pääsee sitten takaisin jos niikseen tulee. Kauneuskeidas Neiti-Ihminen syntyi! Moni kysyy mistä hoitolan nimi tulee? No Uuno Turhapurosta tietty! Unelma Säleikkö, tämä ihana sihteerikköhän oli neiti-Ihminen ja pienenä ajattelin, että hän varmasti käy kauneushoidoissa ja kampaajalla. Huomasin, että asiakkaat löysivät hoitolani pikkuhiljaa ja muutaman vuoden päästä uskaltauduin työn ohella opiskella myös parturi-kampaajaksi iltaopiskeluna. Näin syntyi Kauneuskeidas Neiti-Ihminen, kauneushoitola ja parturi-kampaamo.

Tykkään tosi paljon työstäni, se on todella monipuolista ja koko ajan tulee uusia hoitoja, tuotteita ja trendejä joiden parissa on kiva kouluttautua aktiivisesti. Haaveissa olisi ekokampaajan koulutus sekä jossain vaiheessa vielä estenomin koulutus, nyt kun aikuisiällä tähän koulutukseen makuun on päässyt!

Mikään työpäivä ei ole samanlainen, varsinkin kun voi tehdä hoitolaa ja kampaamoa! Mahtavinta on pystyä oikeasti auttamaan asiakasta esimerkiksi ihonhoidollisissa asioissa ja parasta on kuulla, kuinka joku hoito tai tuote on auttanut. Se tekee minut iloiseksi! Kauneushoitolan puolella tykkään tosi paljon tehdä esimerkiksi ripsipidennyksiä, se on sellaista pientä näpräämistä ja tarkkuutta vaativaa työtä mikä on mieluista. Toki myös kasvo- ja jalkahoidot, missä työnjäljen näkee heti on parhautta ja tietty meikkaukset ja maskeeraukset, missä pääsee käyttämään luovuutta… Siis kaikki hoidot on kivoja!! Kampaamon puolella taas ihan lempijuttuja selkeästi on
raidoitustyöt ja vaaleat värityöt. Ennenkaikkea, koen että asiakaspalvelu on se oma juttu ja teenkin kaikkeni, että asiakas lähtee tyytyväisenä kotiin!

Tykkään maalata, lukea, kuunnella äänikirjoja, laulaa, musisoida, keilata, tykkäisin myös käydä salilla enemmän ja löytää jonkun kivan uuden liikunnallisen lajin. Mutta ennenkaikkea rakastan eläimiä! Kotoa löytyykin 3 kissaa. Löytyisi myös kaikkia muita mahdollisia eläimiä jos olisi tilaa enemmän :D. Nyt on päässyt myös mökkeilyn makuun, kun matkustusta ei ole päässyt harrastamaan ja hommattiin ”pientä” remppaa vaativa mökki.

Vuosien varrella on ollut mahtavaa tutustua moniin ihmisiin ja teidän elämäntarinoihin, kuulla iloja ja suruja ja on aidosti mukava nähdä aina uudelleen ja uudelleen!

Kiitos, että olet asiakkaani <3!!

Samankaltaiset artikkelit