Lumihiutaletunnelmia ihollesi

Pakkanen ja lumihiutaleet piristävät – ja samalla kiristävät ja kuluttavat suomalaista talvi-ihoa.

Hyviä syitä rakastaa pakkasta: vuodevaatteet ja patjat pihalle pakkassäällä ja tunnin ”hoidon” tuloksena on ihanan raikas ja pöpöistä vapaa peti. Minuuteissa mitattava nakupyörähtely pihalla tai lumessa esimerkiksi saunan jälkeen tekee hyvää hipiälle ja verenkierrolle. Nautintoja, joita esimerkiksi Balilla ei koe.

Kotimaisen ilmaston hyödyntämisen lisäksi Neiti-Ihminen suosittelee talvisäihin itsensä hemmottelua ihanilla Yon-Kan tai Ekopharman tuotteilla tehtävillä hoidoilla.

Kun kasvojen iho on hoidettu oman ihon ja olosuhteiden tarpeen mukaan, on se paljon valmiimpi kohtaamaan miinusasteet ja aamuinen ihonhoito sekä ehostus hoituu näppärästi. Hyvin hoidettu iho ottaa hoitotuotteet ja esimerkiksi meikkivoiteen vastaan hyvin imeytyen.

Lumihiutaleet saavat tuntua iholla hyvälle ja hoidetulla iholla niin onkin! Ajan ihaniin hoitoihin varaat täältä.

neiti-ihminen_hierontakuva_16-01-16_nettireso

P.S. Jos kylmyys on kuitenkin karannut luihin ja ytimiin, tule rentoutumaan ja nauttimaan ihastuttavasta yrttinyyttihieronnasta! 60 minuuttia taivaallisten yrttien alla syvärentouttaa ja hoitaa kehoa ja mieltä takuuvarmasti. Varaa oma aikasi 040 350 4704, ajanvaraus@neiti-ihminen.fi.

Samankaltaiset artikkelit