Sokerointi tekee hyvää myös miehille!

Mika lähti silein selin Italiaan.

Mika, 48, starttaa huomenna Italiaan golfaamaan. Rooman kevään lämpöasteet kannustavat todennäköisesti riisumaan paidan. Siksi ylävartalo piti saada edustuskuntoon ja sokerointi oli tarpeen. Sokerointi tekee ihosta esteettisen ja sileän.

Sokerointi on yllättävän nopea ja miellyttävä tapa poistaa ihokarvat. Ehkä parasta on, että karvat pysyvät poissa pitkään”, kertoo tyytyväinen golfari. Selän lisäksi sokeroida voi minkä vain ihon alueen, josta haluaa poistaa karvoja. “Nenä- ja korvakarvojen poistaminen oli täysin kivutonta”, Mika lisää.

Usein hoidettavat yllättyvät sokeroinnin kivuttomuudesta. “Miehillä usein alaselkä on paikkana sellainen, jota vähän nipistelee. Mikan sokeroinnin pientä nipistelevää tunnelmaa korosti miehen “rakastama” Kaija Koo, joka soi tänään sopivasti radioaalloilla.

Neiti-Ihminen huoltaa kevätmiehiä kesäkuntoon mielellään: varaa oma aikasi 040 350 4704 ja tutustu hinnastoon ja hoitoihin. Miesten ylävartalon sokerointi alkaen 39 eur.

Huomio! Sokeroinnin jälkeen on vältettävä saunomista, uimista, hikiliikuntaa ja auringonottoa 24 h. Ihoa on suositeltavaa kuoria säännöllisesti jo noin viikon kuluttua sokeroinnista ja kosteuttaa päivittäin. Karvan olisi hyvä olla vähintään n. 3 mm pituista sokerointiin tullessa, ethän myös laita kosteusvoidetta sokeroitavalle alueelle ennen sokerointia.

Samankaltaiset artikkelit