Vielä ehdit hankkia äidille ihanan lahjakortin!

Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 8.5! Varma tapa ilahduttaa äitiä on Neiti-Ihmisen lahjakortti.  Valitse valmiiksi äidille mieluisa hoito tai anna äidin valita itse: voit ostaa lahjakortin valmiiksi valitulle hoidolle tai sopivalle summalle.

Huomio! Tilaa lahjakortti viimeistään la 7.5. klo 10.00, niin saat sen sähköisesti tai itse tulostettavaksi ennen sunnuntaita. Neiti-Ihminen suosittelee äideille Optimizer-kasvohoitoa, nyt äitienpäivän etuhintaan 99 eur (norm. 112 eur). Kasvonpiirteitä kohottava ja kiinteyttävä kasvohoito aktivoi ihon luonnollista uudistumisprosessia: Optimizer tekee kasvoille sen, minkä kevät luonnolle. Lisää heleyttä, vähemmän ryppyjä ja juonteita. Lue lisää Optimizer-kasvohoidosta ja muista kasvohoitovaihtoehdoista.

Tilaamalla äidille lahjakortin, tilaat äidille samalla ekstralahjan: ylellisen oman hoitohetken lisäksi äiti saa kotiinviemiseksi väriä elämään, pirteän kesäisen kynsilakan (värin saa valita runsaasta valikoimasta).

Toimi näin:

Tilaa lahjakortti haluamallesi hoidolle (lahjakorttiin tulee näkyviin hoidon nimi) tai vaihtoehtoisesti summalle (lahjakorttiin tulee näkyviin arvo euroissa) lähettämällä saajan ja maksajan tiedot (nimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka) ajanvaraus@31.217.192.76 tai soittamalla tai tekstaamalla 040 350 4704. Kortin saatteeseen on mahdollista saada maks. 500 merkin pituinen personoitu teksti. Huomio! Jos haluat korttitoimituksen perinteisessä postissa, tilaathan kortin viimeistään ke 4.5. klo 12.00. Sähköisen lahjakortin toimitus 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Lahjakortin ulkoasun voi valita kolmesta vaihtoehdosta:

ÄITI 1
ÄITI 1
ÄITI 2
ÄITI 2
ÄITI 3
ÄITI 3

Samankaltaiset artikkelit