Tästä hinnastosta löydät kaikki kauneushoitolan hinnat. Hoitojen omilta sivuilta löytyvät myös hoitojen tarkemmat kuvaukset ja ohjeet ennen hoitoon tuloa, sekä mahdolliset rajoitukset tai esteet hoidoille.

Varaa aika suoraan ajanvarauskalenterista tai kysy lisää soittamalla tai sähköpostitse. Jos et tiedä, mikä hoito sopii sinulle parhaiten, ota rohkeasti yhteyttä – löydämme varmasti yhdessä sinulle sopivan!

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Kiehtova kaunotar -kasvohoidot

Lue tarkemmat kuvaukset kasvohoidoista ja esim. mahdolliset rajoitukset tai esteet hoidoille tästä!

Yon-Ka -kasvohoidot

Hydralessence Face
Pitkävaikutteinen syväkosteuttava kasvohoito
104 eur – 60 min

Time Resist
Juonteita silottava, ravitseva ja korjaava kasvohoito
119 eur – 60-75 min

Ihonpuhdistus
Perusteellinen mekaanisesti toteutettava ihonpuhdistus
84 € – 60 min

Alpha Vital
Kirkastava, uudistava hedelmähappokasvohoito
109 eur – 60-75 min

Le Grand Classique
Syväpuhdistava, rentouttava ja palauttava kasvohoito
99 € 60- 90 min

Vital Defense
Ikääntymisen merkkejä vastaan, suojaa, kosteuttaa, korjaa
99 eur – 60 min

Escale Beaute
Kirkastava kauneustauko
54 € 45 min

Kiehtova kaunotar
Kasvohoito räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeisiin ja toiveisiin (valitse tämä hoito, jos et ole varma, mikä kasvohoito sopii sinulle parhaiten). Oiva lahjaidea!
99 € 60-90 min

Ekopharma-kasvohoidot

Valloittava Vadelma -kasvohoito
Ihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito kaikille ihotyypeille. Vadelman B-vitamiinit edistävät ihon kosteudensitomiskykyä ja lisäävät ihon kimmoisaa täyteläisyyttä. Mekaaninen kuorinta kirkastaa ihoa tehden siitä tasaisen näköisen. Virkistävä voidenaamio tuo ihoon runsaasti kosteutta. Hoito on kosteusköyhän ja samean ihon pelastus.
84 €
– 60 min

Hurmaava Herukka -kasvohoito
Herkkää ja kuivaa ihoa rauhoittava ja ihon suojaa vahvistava kasvohoito. Kasvohoito rauhoittaa eri syistä johtuvaa ihon punoitusta ja täyteläiset hoitotuotteet edistävät ihon luonnollista suojaa. Hoitotuotteet sisältävät tehokasta C-vitamiinia, joka vahvistaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta. Kasvohoito ravitsee kuivaa ja herkkää ihoa ja auttaa kirkastamaan ja tasoittamaan ihon väriä.
84 € – 60 min

Taianomainen Tyrni -kasvohoito
Aikuisen ihon uudistava ja napakoittava kasvohoito. Tyrniuute ja Q10 ehkäisee ihon valovauriota ja ennenaikaista ikääntymistä. Kiinteyttävät peptidit ja aminohapot edistävät ihon kollageenin muodostumista ja siloittavat ja napakoittavat ihoa. Hoidon vitamiinit edistävät solu-uusiutumista ja antioksidantit suojaavat aikuista ihoa.
89 € – 60 min

Kaunistava Karpalo -kasvohoito
Ihoa syväpuhdistava kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Se sopii myös aknesta kärsivälle sekä runsaasti talia erittävälle iholle. Hoito sisältää tehokkaan alkupuhdistuksen ja syväpuhdistavan aktiivi-hiilikuorinnan sekä tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen. Hoito auttaa tasapainottamaan, puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa. Sopii erinomaisesti myös nuorelle iholle.
84 € – 60 min

Kaikki kasvohoidot sisältävät naamion aikana rentouttavan käsi-, jalka- tai päähieronnan valintasi mukaan. Kasvohoidot sisältävät myös kasvojen hieronnan, sekä dekolteen ja niska–hartiaseudun hieronnan (ei sisälly Ihonpuhdistukseen).

Muut kasvohoidot

Kasvohieronta
Ihoa aktivoiva ja elvyttävä kasvojen hieronta sisältää: alkupuhdistuksen, ihollesi sopivat hoitotuotteet, pitkän ja rentouttavan dekoltee- ja niska-hartiaseudun sekä kasvojen hieronnan.
59 € – 45 min

Silmänympäryshoito
Varattavissa kasvohoidon yhteydessä. Turvotusta, tummia silmänalusia poistava ja juonteita tasoittava hoito sisältää naamion silmänympärysiholle sekä lymfaattisen hieronnan.
15 €

Laitehoidot & kemiallinen kuorinta

Timanttihionta
Epäpuhtaalle iholle, aknearville, ikääntyvälle iholle, pigmenttimuutoksiin, kuorii, kirkastaa ja elvyttää, häivyttää juonteita ja ryppyjä, parantaa aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa. Sisältää: alkupuhdistus, timanttihionta, iholle räätälöity naamio, dekoltee- niska-hartia sekä kasvojen hieronta.
84 € – 45 min (kasvohoidon yhteydessä 19 €)

Timanttihionnan esteet: ihosairaudet, tulehdukset, aktiivinen herpes tai ruusufinni, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, atooppinen tai yliherkkä iho, aknelääkitys (roaccutan ja vastaavat, hoidon voi tehdä vasta 6kk lääkekuurin päättymisestä), raskaus.

Ultraäänipuhdistus
Ultraäänellä toteutettava ihonpuhdistus, kivuton menetelmä sopii herkemmällekin iholle. Tukee solujen välistä toimintaa, aktivoi aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa, uudistaa ihoa. Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus, ihollesi räätälöity naamio, sekä naamion aikana dekoltee-, niska-hartiaseudun, jalka- käsi tai päähieronnan
84 € – 45-60min (kasvohoidon yhteydessä 19 €)

Ultraäänipuhdistuksen esteet: sydämen tahdistin, metalliset implantit, infektio -tai tulehdusalue, syöpä, kasvaimet tai pahalaatuinen ihomuutos, haavat hoitoalueella, kilpirauhashäiriöt (kaulan alue), laskimotulehdus, osteoporoosi, tinnitys, raskaus, aknelääkitys (esim. roaccutan).

BTB13-Micro-Meso Therapy – Ihon mikroneulaus- & mesoterapiakäsittely
149 €
Jatkokerrat 139
Lue lisää mikroneulauksesta tästä!

Hoidon esteet: Tetrasykliini/roaccutan, haavat/ palovammat hoitoalueella,ihon sädehoidot alle 12 kk, aktiivinen herpes, ekseema, psoriaasi, aktiivinen akne, märkäinen voimakas ruusufinni, krooniset ihosairaudet, syylät hoitoalueella, huono haavan paraneminen, heikentynyt immuunivaste, syöpä, kemoterapia, diabetes ja muut krooniset sairaudet, aktiiviset bakteeri- tai sieni-infektiot, botox / kasvojen täyteaineet viimeiset 2-4 vkon aikana, raskaus

BTB13 Hydro Therapy
104 €

Ihoa virkistävä laitehoito uusitaa ja aktivoi ihosoluja, sekä edistää ihon kimmoisuutta. Virkistävä ja ihoa elvyttävä BTB13 Hydro Therapy -kasvohoito sopii stressaantuneelle ja väsyneelle iholle. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminalle. Yhdiste uudistaa ja kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihoa ja sekä suojaa oksidatiiviseltä stressiltä. Hoidossa kasvot käsitellään Micro-Meso kynällä, jonka mesoterapia-hoitopään mekaanisen paineen avulla saadaan imeytettyä tehoaineita sekä aktivoitua nestekiertoa. Hoito on neulaton hoito (ei lävistetä ihoa).

BTB13-Medical Skin Peel -kemiallinen kuorinta
129 €
3 x sarjahoito -10%
4-6 x sarjahoito -20%
Lue lisää kemiallisista kuorinnoista tästä!

Hoidon esteet: Tetrasykliini/roaccutan, haavat/ palovammat hoitoalueella,ihon sädehoidot alle 12 kk, aktiivinen herpes, ekseema, psoriaasi, aktiivinen akne, märkäinen voimakas ruusufinni, krooniset ihosairaudet, syylät hoitoalueella, huono haavan paraneminen, heikentynyt immuunivaste, syöpä, kemoterapia, diabetes ja muut krooniset sairaudet, aktiiviset bakteeri- tai sieni-infektiot, botox / kasvojen täyteaineet viimeiset 2-4 vkon aikana, raskaus

BTB13 Retinol Youth Boost Meso Therapy
149 €

IIhoa uudistava ja ikämuutoksia tasoittava aikuisen ihon mikroneulaushoito. Juonteita ja ryppyjä tasoittava mikroneilaushoito korjaa ihon ikämuutoksia ja edistää ihon heleyttä. Hoidossa kasvot käsitellään Micro-Meso kynällä, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla väyliä ihon epidermikseen ja mekaanisen paineen avulla saadaan imeytettyä tehoaineita sekä aktivoitua nestekiertoa. BTB13 Retinol Youthboost seerumi tukee ihon uusiutumista ja tekee ihosta tasaisen ja sileän. Patentoitu BTB13-yhdiste edistää ihon solu-uusiutumista ja kiinteyttää ihoa. Ihoa tehokkaasti kosteuttava hyaluronihappo täyteläistää ihoa ja auttaa palauttamaan sen nuorekkaan ulkonäön. Hoito viimeistellään viilentävällä ja kosteuttavalla cryo-naamiolla.

Timanttihionnan ja ultraäänen voit yhdistää useimpiin kasvohoitoihin.

Jumalaiset jalat -jalkahoidot

Lue lisää jalkahoidoista tästä!

Jumalaiset jalat -jalkahoito
Paljon kovettumia, halkeamia ja kynsissäkin tekemistä esim. ohennettavaa lyhentämisen lisäksi? Valitse silloin tämä hoito! Kylvetys, kovettumien poisto, kynsien & kynsinauhojen hoito sekä ihana jalkahieronta. Perusteellinen jalkahoito, jossa hoidetaan jalkojen iho ja kynnet kuntoon. Lakkaus lisäpalveluna.
94 € – 75-90 min

Jumalaiset jalat -pedikyyri
Jaloissa hieman kovettumia ja kynnet vaatii vain siistimistä? Silloin tämä hoito on oikea valinta!
Perusteellinen pedikyyri, missä hoidetaan jalkojen iho ja kynnet kuntoon. Kylvetys, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito sekä ihana jalkojen hieronta. Lakkaus lisäpalveluna.
79 € – 60 min

Jumalaiset jalat -minipedikyyri
Pikaisempi pedikyyri, kun jaloissa ei ole juurikaan tekemistä ja haluat vain pienen siistimisen vaikka sandaalikeliä varten. Lakkaus lisäpalveluna.
60 € – 45 min

Jumalaiset jalat -spa-pedikyyri
Hoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä ja kuorinnalla, sen jälkeen hoidetaan jalkojen iho ja kynnet ja kynsinauhat lyhennetään, muotoillaan ja siistitään, kynnet lakataan (lakkapullon saat omaksi), jonka jälkeen naamio jaloille sekä hemmotteleva pitkä jalkojen hieronta. Täydellinen lahjaidea!
109 € – 90 min

Geelilakkaus varpaille:
54 €, 45-60 min

Jumalaiset jalat -jalkahieronta
Nauti spa-tunnelmasta ja hemmottele itseäsi. Jalkakylpy, kuorinta sekä jalkapohjien ja säärten hieronta.
50 € – 45 min

Geelilakkaus jalkahoidon yhteydessä
29 €

Geelilakan poisto
34 €, jalkahoidon yhteydessä 12 €

Lakkaus lisäpalveluna (saat lakan omaksi)
12 €

Keimailevat kädet – manikyyrit

Keimailevat kädet -manikyyri
Ihana spa-henkinen ja rentouttava manikyyri. Kynsien viilaus ja muotoilu, kuorinta, voidepakkaus, kynsinauhojen hoito, lakkaus ja hieronta, lakkapullon saat mukaasi hoidon päätteeksi
65 € – 60 min

Minimanikyyri
Kynsien viilaus ja muotoilu, voidepakkaus, kynsinauhojen hoito ja halutessasi väritön hoitava lakka. Tämä hoito sopii hyvin toisen hoidon kaveriksi, esimerkiksi jalkahoidon :).
39 € – 30 min

Lakkaus lisäpalveluna (saat lakan omaksi)
12

Runsaat ripset – ripsien pidennykset & ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä ripsien kestotaivutus

Ripset ja kulmat

Lue lisää ripsistä ja esim. ripsien kotihoidosta tästä!

Ripsien pidennys (klassiset ripset)
99 €

Ripsihuolto – klassiset ripset
66 € – 60 min
71 € – 75-90 min

Ripsien pidennys (hybridi)
99 €

Ripsihuolto – hybridit
66 € – 60-75min

Ripsien pidennys (volyymiripset)
119 €
Huom! Uusien volyymiripsien yhteydessä puhdistusvaahto (ovh. 16,90 €) kuuluu hintaan ja saat sen mukaasi

Ripsihuolto – volyymiripset
66 € – 60 min
71 € – 75 min
76 € – 90-105 min

YUMI-Lashes kestotaivutus
90 €
Ripsien kestotaivutus, sisältää ripsien kestovärjäyksen

YUMI-Brows – kulmien laminointi
59 €
Kulmien laminointikäsittely, sisältää kestovärin

YUMI-lashes + YUMI Brows
119 € – Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

Kulmien muotoilu
15 €

Ripsien pidennysten poisto
29 € – sisältää ripsien kestovärjäyksen

Ripsien kestovärjäys
25 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys
39 € – sisältää kulmien muotoilun

Kulmien muotoilu ja kestovärjäys ripsienpidennyksen/muun hoidon yhteydessä
12 €

Kulmien kestovärjäys
23 € – sisältää muotoilun

Kulmien ja ripsien kestovärjäys muun hoidon yhteydessä
29 €

Sokeroinnit

Lue lisää sokeroinneista tästä!

Sulosääret – säärten tai reisien sokerointi
41 €
– 30 min

Sulosääret – säärten ja reisien sokerointi
66 €
– 60 min

Sulosääret – säärten ja reisien sokerointi
76 €
– 75-90 min

Kaunoinen kainalo – kainaloiden sokerointi
25 €
– 15 min

Koreat kädet – käsivarsien sokerointi
31 €

Herkkumirri – brasilialainen sokerointi
60 €
– säännöllisesti käytynä 46 €

Herkkumirri – bikiniraja
30 €

Herkkumirri – laajennettu bikiniraja
41 €

Kauniit kasvot – kasvojen alueen sokerointi
15 €
– 1 alue (esim. ylähuuli tai leuka)
35 €
– koko kasvot

Sokerointi miehille

Selän alueen sokerointi
51 €

Rintakarvat
41 €

Rintakarvat + vatsa
51 €

Jos varaat nettiajanvarauksesta ja haluat useamman alueen sokeroinnin samaan aikaan, valitse sokerointipaketti 60min tai 90min ja mainitse lisätietoja- kentässä, mitkä sokeroinnit ovat toiveissasi, tai valitse valmiiksi räätälöidyt sokerointipaketit.

Ensiluokkaiset päivä- ja juhlameikit

Meikkaus mieltymyksen mukaan ja juuri sopivasti esimerkiksi juhlaan, kuvauksiin tai parempaan arkeen.

Päivämeikki
65 €

Juhlameikki/kuvausmeikki/esiintymismeikki sis. irtoripset/ripsitupsut
84 €

Meikinopastus
89 €

Meikinopastus räätälöidään toivedesi mukaisesti, haluat sitten opetella kevyen arkimeikin, näyttävämmän juhlameikin tekoa tai opetella eri tuotteiden ja siveltimien käyttöä. Tuotteet kirjataan ylös, joten pystyt helposti totetuttamaan meikin myös jatkossa kotona, Käytössämme on laadukas ja monipuolinen Artdecon meikkivalikoima

Häämeikki
149 €
Sisältää koemeikin, irtoripset/ ripsitupsut sekä valitsemasi huulipunan tärkeää päivää varten

Hemmotteluhoidot ja hoitopaketit

Mahana-hoitokonaisuus
Polynesialaisten hoitorituaalien inspiroima hoitokokonaisuus sisältää kosteuttavan kasvohoidon, sekä aromaattisen pään, käsien ja jalkojen hieronnan. Täydellinen lahjaidea!
109 € – 60 min

Jumalaiset jalat -jalkahieronta
Nauti spa-tunnelmasta ja hemmottele itseäsi. Jalkakylpy, kuorinta sekä jalkapohjien ja säärten hieronta.
50 € – 45 min

Kasvohieronta
Ihoa aktivoiva ja elvyttävä kasvojen hieronta sisältää: alkupuhdistuksen, ihollesi räätälöidyn hierontaan sopivan naamion, pitkän ja rentouttavan dekoltee- ja niska-hartiaseudun sekä kasvojen hieronnan.
59 € – 45 min

Hoitopaketti Neiti Näpsäkkä
Kiehtova kaunotar -kasvohoito, sekä Jumalaiset jalat -pedikyyri lakkauksella
179 € – 180 min

Hoitopaketti Neiti Ihme
Kiehtova kaunotar-kasvohoito, Jumalaiset jalat -pedikyyri, sekä Keimailevat kädet -manikyyri lakkauksella
239 € – 210 min

Hoitopaketti Neiti Näyttävä
Keimailevat kädet -manikyyri sekä Jumalaiset jalat -pedikyyri lakkauksella
149 € – 120-150min

Hoitopaketti Neiti Näkyvä
Kiehtova kaunotar -kasvohoito sekä keimailevat kädet -manikyyri
169 € – 150 min

Hoitopaketti Neiti Aika 
Minipedikyyri & Minimanikyyri
89 € – 75 min

Hyvä tietää ja Neiti-Ihmisen hoitolaetiketti

Kiitos, että olet ihana ja arvokas asiakkaani! Luethan tästä, miten toimien varmistamme mieluisan hoitolakokemuksen kaikille!

Hoitolaan saapuminen ja hoidossa oleminen 

Hoitoon on hyvä saapua 5 minuuttia ennen sen alkua, niin ehdit valmistautua rauhaisaan hoitohetkeen. Jos saavut huomattavan ajoissa (esimerkiksi 15-30 minuuttia tai vielä aikaisemmin) on meillä usein edelllinen hoito kesken. Emme välttämättä kuule ovikelloa tai meneillään olevasta hoidosta riippuen pääse avaamaan ovea, jos ovi on lukossa, esimerkiksi kasvohoitojen tai sokerointien aikana. Taataan yhdessä keskeytymätön hoito kaikille asiakkaille.

Rauhallinen ja yksilöllinen hoito tarkoittaa myös sataprosenttista keskittymistä juuri sinuun, siksi lapset, ystävät ja puolisot kannattaa jättää kotiin, hoitoon tai töihin. Lapset ja eläimet ovat tärkeitä ja suloisia ja haluamme toimia myös turvallisesti: hoitolaympäristössä on laitteita ja muun muassa teräviä esineitä, mitkä voivat olla vaaraksi. Tilamme ovat suunniteltu erityisesti hoitolakäyttöön ja ovat rajalliset muuta toimintaa ajatellen.

Mahdollinen hoitoajan peruutus

Peruthan aikasi peruutusehtojen mukaan viimeistään 24 h ennen hoidon alkua, näin voimme tarjota vapautuvaa aikaa tarvitsevalle. Jos sairastut äkillisesti/ samana aamuna, ymmärrämme sen hyvin, mutta olethan peruutuksen tiimoilta yhteydessä puhelimitse soittamalla, sähköposti tai tekstiviesti ei välttämättä tavoita heti. Jos aikaa ei peruuteta / se peruutetaan liian myöhään, veloitamme peruutusehtojen mukaisen maksun. Peruutusehdot saat aina varausvahvistuksen yhteydessä.

Jos sairastut äkillisesti, kun Suomi voittaa jääkiekon MM-kultaa, ja sinun on mahdollista ilmoittaa sairastumisestasi 5 minuuttia hoitoajan alkamisen jälkeen, iloitsemme kanssasi kullasta, pahoittelemme sairastumistasi -ja joudumme lähettämään peruutusehtojen mukaisen laskun käyttämättä jääneestä ajasta.

Ethän saavu hoitoihin sairaana, suurinta osaa hoidoista ei voi toteuttaa jos olet kipeä, tai sinulla on esimerkiksi kova yskä. Jos lapsesi on sairas, ei hoitola ole myöskään silloin oikea paikka ottaa lasta mukaan. Näin vältämme tautien tarttumisen :).

Kiitos, kumarrus ja Neiti-Ihmisen niiaus – nähdään pian hoitojen merkeissä!