Home » Ajankohtaista » Ihana iho myös aurinkoaikaan!

Ihana iho myös aurinkoaikaan!

Huomenta Suomessa keskusteltiin auringonvalon vaikutuksista ja aihe on ollut paljon lehtien otsikoissa. Hyvästä syystä, valistaa myös Neiti-Ihminen.

Sopivissa määrin nautittuna ja iho ja silmät hyvin suojattuna, aurinko antaa meille D-vitamiinia. Ihosyövät ovat ikävä kyllä yleistyneet Suomessakin. Ethän siis oleskele auringossa ilman suojausta!

Neiti-Ihminen aurinkovoiteineen on hyvinvoivan ihon ja ihmisen asialla myös kesällä. Kun huolehdit, että ihosi peruskunto on hyvä, on se vastaanottavainen aurinkosuojalle ja voit oleskella auringossa turvallisesti pidempään.

Lue alta, mitä tuotteita Neiti-Ihminen suosittelee Suomen kesään ja ulkomaan matkojen paahtavaan aurinkoon ja piipahda ostoksille Kauneuskeitaaseen, Koreankatu 4, Helsinki! Kotimaisen EkoPharman aurinkosuoja sisältää pehmeässä kasvoille levitettävässä muodossa jotain kasvimaalta tuttua, makoisaa, rapsakkaa ja rouskuvaa. Tällä kertaa iho sanoo nam!

P.S. Silmät suojaat UV-säteilyltä parhaiten aurinkolaseilla. Tummien lasien kanssa täydellinen pari on pirteän värinen huulipuna. Hankit myös kesän karkkiväriset huulipunat Neiti-Ihmiseltä!

Neiti-Ihminen suosittelee Suomen kesään ja ulkomaan matkojen paahtavaan aurinkoon EkoPharman ja Yon-kan aurinkosuojia. Piipahda ostoksille Kauneuskeitaaseen, Koreankatu 4, Helsinki ja varmista, että ihosi voi hyvin kesälläkin!

Neiti-Ihminen suosittelee Suomen kesään ja ulkomaan matkojen paahtavaan aurinkoon EkoPharman ja Yon-kan aurinkosuojia. Piipahda ostoksille Kauneuskeitaaseen, Koreankatu 4, Helsinki ja varmista, että ihosi voi hyvin kesälläkin!

EkoPharma Suojaava Päivävoide Porkkanauutteella SPF15 yhdistää päivä- ja aurinkovoiteen hyödyt. Se sisältää luonnollisia, ihoa turvallisesti hoitavia raaka-aineita sekä luotettavan suojakertoimen.

Aurinkosuoja-aine: titaanidioksidi

Luonnonkosmetiikan aurinkosuoja-aineena käytetään titaanidioksidia. Toisin kuin synteettiset aurinkosuojat, jotka imevät auringonsäteet itseensä ja muuntavat ne lämmöksi, titaanidioksidi heijastaa auringonsäteet pois ihosta peilin tavoin. Koska fysikaalinen suoja-aine ei imeydy ihoon, sen käyttö on turvallista ja se sopii myös herkkäihoisille. Porkkanauutepäivävoiteen titaanidioksidi ei jätä ihoon valkoista pintaa, vaan voide imeytyy ihoon täydellisesti ja levittyy pehmeästi.

Hoitavat kasviuutteet ja siemenöljyt

Aurinkosuojan lisäksi porkkanauutepäivävoide sisältää ihoa hoitavia kasviuutteita. Porkkanauutteen E-vitamiini ja beetakaroteeni ja mustaherukanlehtiuutteen sisältämä C-vitamiini antavat iholle vahvan antioksidanttisuojan. Tämä on tärkeää, sillä erityisesti auringon UVA-säteet tunkeutuvat syvälle ihoon ja aktivoivat vapaita happiradikaaleja tuhoamaan ja vahingoittamaan ihon nuorekkuudesta vastaavia sidekudossäikeitä. Mustaherukansiemenöljyn välttämättömät omega 3- ja 6-rasvahapot hellivät auringon rasittamaa ihoa. Seesaminsiemenöljy toimii kevyenä, luonnollisena aurinkosuojana.

Yon-ka SPF 25 ja SPF 50 Sunscreen Cream

Yon-ka SPF 25 UVA-UVB Sunscreen Cream: aurinkosuojavoide keskitason suojalla kasvoille. Suositellaan vaalealle iholle kohtalaiseen aurinkoaltistukseen tai tummemmalle iholle voimakkaaseen aurinkoaltistukseen. Sopii käytettäväksi päivittäin tai antamaan lisäsuojaa UV-säteilyltä. Ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja suojaa sitä vapailta happiradikaaleilta sekä valovanhenemiselta.

Vaikuttavat ainesosat: heldelmäuutteet, kasvisperäinen glyseriini, urea, viljansiemenöljyt, soijapeptidit, mimoosa, Yon-ka sydän, E-vitamiini

Yon-ka SPF 50 UVA-UVB Sunscreen Cream: Aurinkosuojavoide korkealla suojalla kasvoille. Hajusteeton, nopeasti imeytyvä voide sopii erittäin vaalealle ja huonosti ruskettuvalle iholle, sekä muille ihotyypeille voimakkaaseen aurinkoaltistukseen. Ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja suojaa sitä vapailta happiradikaaleilta sekä valovanhenemiselta.

Vaikuttavat ainesosat: kolmen teen polyfenolit, aprikoosin siemenöljy, glyseriini, lakritsiuute, E- ja A-vitamiini

 

Yon-ka suosittelee: Levitä runsas määrä ihon tarpeen mukaista aurinkosuojavoidetta ennen aurinkoaltistusta. Lisää suojavoidetta vähintään 2 tunnin välein ja etenkin uinnin ja hikoilun jälkeen. Vältä auringossa oleskelua pahimman UV-säteilyn aiikaan. Kosteuta iho hyvin auringonoton jälkeen.

Comments are closed.