Kauneuskeitaassa sinua palvelee SKY-kosmetologi Terhi Törmänen. Neiti-Ihmiselle kauneus on aina myös terveyttä. Jokainen kasvohoito toteutetaan tunnelmallisessa ja rentouttavassa hoitohuoneessa yksilöllisesti ja hyvän olon lisäksi saat kotiinviemiseksi myös asiantuntevat hoito-ohjeet.

Laadukkaat tuotteet takaavat, että hoidot eivät vain näytä hyvältä, vaan myös tekevät hyvää, pitkän aikaa. Neiti-Ihmisen asiakkaat nauttivat ihollaan ranskalaisen Yon-Kan ja suomalaisen Ekopharman sekä BTB13 ylellisistä raaka-aineista.

Yon-Ka – Puhtaan hyvinvoinnin alkeamiaa parhaimmillaan

Yon-Kan phytoaromaattiset tuotteet ovat ihastuttaneet kauneushoitoloiden asiakkaita ympäri mailman jo yli 60 vuoden ajan. Yon-Kan ‘sydän’ on viiden eteerisen öljyn yhdistelmä. Ylelliset eteeriset öljyt korostavat toistensa vaikutuksia ja antavat yhdessä tehokkaampia hoitotuloksia, kuin mihin ne pystyisivät yksinään.

BTB13- Patentoitua kantasoluteknologiaa

Tehokas suomalainen ammattikosmetiikkasarja, jonka teho perustuu patentoituun kantasoluteknologiaan sekä luonnon aktiiviaineisiin. BTB13-yhdisteellä on kyky aktivoida passivoituneita kantasoluja ja auttaa korjaamaan kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriöitä. BTB13 hyödyntää tuotteissaan tutkittuja raaka-aineita tulosten saavuttamiseksi, kuten tehokkaita vitamiineja, probiootteja sekä prebiootteja hoitavissa tuotepohjissa.

Ekopharma – suomalaisten superfoodien hyödyt suoraan iholla

Kotimainen Ekopharma tuo superfoodien hyödyt suoraan iholle, hellävaraisesti ja vitamiinirikkaasti. Suomessa suunniteltu ja tuotettu luomumarjoista valmistettu ekologinen sarja sopii myös tuoksuallergikoille. Ekopharman ihonhoitotuotteet ovat vegaanisia, joten kasvohoito sopii myös vegaaneille!

Kasvohoito - Arabianranta, Helsinki

Kaikki kasvohoidot sisältävät naamion aikana rentouttavan käsi-, jalka- tai päähieronnan valintasi mukaan. Kasvohoidot sisältävät myös perusteellisen kasvojen hieronnan, sekä dekoltee- niska–hartiaseudun hieronnan (ei sisälly Ihonpuhdistukseen, eikä Puhdistava-kasvohoitoon).

Kiehtova kaunotar -kasvohoidot – hinnasto

Yon-Ka -kasvohoidot

Hydralessence Face
Pitkävaikutteinen syväkosteuttava kasvohoito
104 eur – 60 min

Time Resist
Juonteita silottava, ravitseva ja korjaava kasvohoito
119 eur – 60-75 min

Ihonpuhdistus
Perusteellinen mekaanisesti toteutettava ihonpuhdistus
84 € – 60 min

Alpha Vital
Kirkastava, uudistava hedelmähappokasvohoito
109 eur – 60-75 min

Le Grand Classique
Syväpuhdistava, rentouttava ja palauttava kasvohoito
99 € 60- 90 min

Vital Defense
Ikääntymisen merkkejä vastaan, suojaa, kosteuttaa, korjaa
99 eur – 60 min

Escale Beaute
Kirkastava kauneustauko
54 € 45 min

Kiehtova kaunotar
Kasvohoito räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeisiin ja toiveisiin (valitse tämä hoito, jos et ole varma, mikä kasvohoito sopii sinulle parhaiten). Oiva lahjaidea!
99 € 60-90 min

Ekopharma-kasvohoidot

Valloittava Vadelma -kasvohoito
Ihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito kaikille ihotyypeille. Vadelman B-vitamiinit edistävät ihon kosteudensitomiskykyä ja lisäävät ihon kimmoisaa täyteläisyyttä. Mekaaninen kuorinta kirkastaa ihoa tehden siitä tasaisen näköisen. Virkistävä voidenaamio tuo ihoon runsaasti kosteutta. Hoito on kosteusköyhän ja samean ihon pelastus.
84 €
– 60 min

Hurmaava Herukka -kasvohoito
Herkkää ja kuivaa ihoa rauhoittava ja ihon suojaa vahvistava kasvohoito. Kasvohoito rauhoittaa eri syistä johtuvaa ihon punoitusta ja täyteläiset hoitotuotteet edistävät ihon luonnollista suojaa. Hoitotuotteet sisältävät tehokasta C-vitamiinia, joka vahvistaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta. Kasvohoito ravitsee kuivaa ja herkkää ihoa ja auttaa kirkastamaan ja tasoittamaan ihon väriä.
84 € – 60 min

Taianomainen Tyrni -kasvohoito
Aikuisen ihon uudistava ja napakoittava kasvohoito. Tyrniuute ja Q10 ehkäisee ihon valovauriota ja ennenaikaista ikääntymistä. Kiinteyttävät peptidit ja aminohapot edistävät ihon kollageenin muodostumista ja siloittavat ja napakoittavat ihoa. Hoidon vitamiinit edistävät solu-uusiutumista ja antioksidantit suojaavat aikuista ihoa.
89 € – 60 min

Kaunistava Karpalo -kasvohoito
Ihoa syväpuhdistava kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Se sopii myös aknesta kärsivälle sekä runsaasti talia erittävälle iholle. Hoito sisältää tehokkaan alkupuhdistuksen ja syväpuhdistavan aktiivi-hiilikuorinnan sekä tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen. Hoito auttaa tasapainottamaan, puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa. Sopii erinomaisesti myös nuorelle iholle.
84 € – 60 min

Kaikki kasvohoidot sisältävät naamion aikana rentouttavan käsi-, jalka- tai päähieronnan valintasi mukaan. Kasvohoidot sisältävät myös kasvojen hieronnan, sekä dekolteen ja niska–hartiaseudun hieronnan (ei sisälly Ihonpuhdistukseen).

Muut kasvohoidot

Kasvohieronta
Ihoa aktivoiva ja elvyttävä kasvojen hieronta sisältää: alkupuhdistuksen, ihollesi sopivat hoitotuotteet, pitkän ja rentouttavan dekoltee- ja niska-hartiaseudun sekä kasvojen hieronnan.
59 € – 45 min

Silmänympäryshoito
Varattavissa kasvohoidon yhteydessä. Turvotusta, tummia silmänalusia poistava ja juonteita tasoittava hoito sisältää naamion silmänympärysiholle sekä lymfaattisen hieronnan.
15 €

Laitehoidot & kemiallinen kuorinta

Timanttihionta
Epäpuhtaalle iholle, aknearville, ikääntyvälle iholle, pigmenttimuutoksiin, kuorii, kirkastaa ja elvyttää, häivyttää juonteita ja ryppyjä, parantaa aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa. Sisältää: alkupuhdistus, timanttihionta, iholle räätälöity naamio, dekoltee- niska-hartia sekä kasvojen hieronta.
84 € – 45 min (kasvohoidon yhteydessä 19 €)

Timanttihionnan esteet: ihosairaudet, tulehdukset, aktiivinen herpes tai ruusufinni, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, atooppinen tai yliherkkä iho, aknelääkitys (roaccutan ja vastaavat, hoidon voi tehdä vasta 6kk lääkekuurin päättymisestä), raskaus.

Ultraäänipuhdistus
Ultraäänellä toteutettava ihonpuhdistus, kivuton menetelmä sopii herkemmällekin iholle. Tukee solujen välistä toimintaa, aktivoi aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa, uudistaa ihoa. Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus, ihollesi räätälöity naamio, sekä naamion aikana dekoltee-, niska-hartiaseudun, jalka- käsi tai päähieronnan
84 € – 45-60min (kasvohoidon yhteydessä 19 €)

Ultraäänipuhdistuksen esteet: sydämen tahdistin, metalliset implantit, infektio -tai tulehdusalue, syöpä, kasvaimet tai pahalaatuinen ihomuutos, haavat hoitoalueella, kilpirauhashäiriöt (kaulan alue), laskimotulehdus, osteoporoosi, tinnitys, raskaus, aknelääkitys (esim. roaccutan).

BTB13-Micro-Meso Therapy – Ihon mikroneulaus- & mesoterapiakäsittely
149 €
Jatkokerrat 139
Lue lisää mikroneulauksesta tästä!

Hoidon esteet: Tetrasykliini/roaccutan, haavat/ palovammat hoitoalueella,ihon sädehoidot alle 12 kk, aktiivinen herpes, ekseema, psoriaasi, aktiivinen akne, märkäinen voimakas ruusufinni, krooniset ihosairaudet, syylät hoitoalueella, huono haavan paraneminen, heikentynyt immuunivaste, syöpä, kemoterapia, diabetes ja muut krooniset sairaudet, aktiiviset bakteeri- tai sieni-infektiot, botox / kasvojen täyteaineet viimeiset 2-4 vkon aikana, raskaus

BTB13 Hydro Therapy
104 €

Ihoa virkistävä laitehoito uusitaa ja aktivoi ihosoluja, sekä edistää ihon kimmoisuutta. Virkistävä ja ihoa elvyttävä BTB13 Hydro Therapy -kasvohoito sopii stressaantuneelle ja väsyneelle iholle. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminalle. Yhdiste uudistaa ja kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihoa ja sekä suojaa oksidatiiviseltä stressiltä. Hoidossa kasvot käsitellään Micro-Meso kynällä, jonka mesoterapia-hoitopään mekaanisen paineen avulla saadaan imeytettyä tehoaineita sekä aktivoitua nestekiertoa. Hoito on neulaton hoito (ei lävistetä ihoa).

BTB13-Medical Skin Peel -kemiallinen kuorinta
129 €
3 x sarjahoito -10%
4-6 x sarjahoito -20%
Lue lisää kemiallisista kuorinnoista tästä!

Hoidon esteet: Tetrasykliini/roaccutan, haavat/ palovammat hoitoalueella,ihon sädehoidot alle 12 kk, aktiivinen herpes, ekseema, psoriaasi, aktiivinen akne, märkäinen voimakas ruusufinni, krooniset ihosairaudet, syylät hoitoalueella, huono haavan paraneminen, heikentynyt immuunivaste, syöpä, kemoterapia, diabetes ja muut krooniset sairaudet, aktiiviset bakteeri- tai sieni-infektiot, botox / kasvojen täyteaineet viimeiset 2-4 vkon aikana, raskaus

BTB13 Retinol Youth Boost Meso Therapy
149 €

IIhoa uudistava ja ikämuutoksia tasoittava aikuisen ihon mikroneulaushoito. Juonteita ja ryppyjä tasoittava mikroneilaushoito korjaa ihon ikämuutoksia ja edistää ihon heleyttä. Hoidossa kasvot käsitellään Micro-Meso kynällä, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla väyliä ihon epidermikseen ja mekaanisen paineen avulla saadaan imeytettyä tehoaineita sekä aktivoitua nestekiertoa. BTB13 Retinol Youthboost seerumi tukee ihon uusiutumista ja tekee ihosta tasaisen ja sileän. Patentoitu BTB13-yhdiste edistää ihon solu-uusiutumista ja kiinteyttää ihoa. Ihoa tehokkaasti kosteuttava hyaluronihappo täyteläistää ihoa ja auttaa palauttamaan sen nuorekkaan ulkonäön. Hoito viimeistellään viilentävällä ja kosteuttavalla cryo-naamiolla.

Timanttihionnan ja ultraäänen voit yhdistää useimpiin kasvohoitoihin.