Home » Ajankohtaista » Lahjakorttiasiaa: ystävällinen muistutus

Lahjakorttiasiaa: ystävällinen muistutus

 

 

 

 

 

Pieni ystävällinen muistutus 🎀

Onko sinulla lahjakortti? Mahtavaa, kiva jos tulet käyttämään sen meille.

Alla usein vastaan tulleita asioita lahjakorteista:

Lahjakorttimme ovat voimassa puoli vuotta ostopäivästä. Aika kannattaa varata hoitoon hyvissä ajoin ennen kortin viimeistä voimassaoloaikaa.

Tilanne on ajanvarausten suhteen hieman normalisoitunut taas, mikä tarkoittaa sitä, että ajanvarauskalenteri on täynnä, etenkin ilta-ajat on usein varattu muutama viikko eteenpäin, aikaa ei löydy usein seuraavalle päivälle tai samalle viikolle.

Jos tuntuu, ettet kerkeä käyttämään lahjakorttia ajoissa, tai havahdut varaamaan aikaa viime hetkellä, eikä aikoja ole juuri silloin kun pääsisit, ole meihin yhteydessä mahdollisimman ajoissa etukäteen, niin voidaan järjestää pieni jatkoaika kortille.

Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa vanhentuneita lahjakortteja = eli jos korttisi on mennyt vanhaksi ja et ole ollut meihin yhteydessä.

Otathan lahjakortin mukaan tullessasi käyttämään sen, tulosta se jos olet saanut sen sähköpostiisi. Kortti toimii maksuvälineenä, samalla tavalla kuin pankkikortti tai käteinen ja lahjakortti matkaa tositteena eteenpäin matkaansa vielä meiltä 💌.

Kiitos ja kumarrus, sekä Neiti-Ihmisen niiaus 🎀

Comments are closed.