Home » Ajankohtaista » Testineitinä päiväkodin johtaja Riitta, 51

Testineitinä päiväkodin johtaja Riitta, 51

Pigmenttimuutoksille kyytiä timanttihionnalla

Timanttihionta silottaa ja tasoittaa ihoa tehokkaasti. Hionnasta on apua mm. arpiin, värimuutoksiin ja iän mukanaan tuomiin juonteisiin.

Timanttihionta silottaa ja tasoittaa ihoa tehokkaasti. Hionnasta on apua mm. arpiin, värimuutoksiin ja iän mukanaan tuomiin juonteisiin.

Timanttihionnasta on apua, kun haluat saada ihostasi tasaisen tuntuisen ja värisen. Tehokas hionta silottaa myös juonteita.

Päiväkodin johtaja Riitta, 51, liikkuu ja lukee paljon. Kulttuuririennoissa viihtyvä nainen on käynyt vuosien varrella ”satunnaisessa kasvohoidossa silloin ja tällöin”. Ihon kuorinta tai esimerkiksi säännöllinen suojaaminen auringolta ei ole kuulunut rutiineihin ja Riitan kasvoissa onkin jonkin verran auringonvalosta johtuvaa pigmenttiläiskää.

Riitta pääsi Neiti-Ihmisen Testineiti-tuoliin neljä kertaa: timanttihionta toteutettiin neljän hoidon sarjana, viikon välein. Hoitoa tuettiin sopivilla tuotteilla ja Riitta sai myös opastusta asianmukaiseen aurinkosuojaukseen sopivasti kesää vasten.

”Terhi on hoitajana aivan ihana. Hyvin empaattinen, erittäin ammatillinen kaikin tavoin ja vielä erittäin mukava ja hauska persoona”, sanoo Riitta. Parasta oli se, että hoito toimi ja tehosi: ”Hoidon aikana pigmenttiläiskät vaalenivat huomattavasti ja iho uudistui tehokkaasti. Lopputuloksena oli pehmeä ja erittäin terveen tuntuinen iho.”

Kotiinviemisenä Riitalla oli tarkat hoito-ohjeet sekä tuotteet jatkoa varten. Jatkossa Riitta aikookin suojata ihonsa paremmin auringolta ja kuoria kasvoja säännöllisesti.

Entä tuntuuko timanttihionta epämiellyttävältä, ihoa kun kirjaimellisesti hiotaan hoidon aikana? ”Hoito oli sopivaa hemmottelua kiireisen työviikon jälkeen, se tuntui ihanalta ja samalla tehokkaalta. Suosittelen hoitoa kaikille, joilla on pigmenttiläiskiä, timanttihionta on hemmottelua ja hyötyä samassa paketissa”, tuumaa tyytyväinen Riitta.

***********************************************************************

YON-KA IHONHOITO-OHJELMA PIGMENTTIMUUTOKSIIN

Neiti-Ihminen suosittelee timanttihionnan vaikutuksia tehostamaan ja tukemaan Yon-Kan ihonhoito-ohjelmaa: Solution 46 ja Creme 40 muodostavat yhdessä tehokkaan ja kirkastavaan ihonhoito-ohjelman pigmenttimuutosten vähentämiseksi.

Luonnollisia vaikuttavia raaka-aineita sisältävä hoito-ohjelma ihon pinnallisiin, mm. iästä tai raskaudesta johtuviin pigmenttimuutoksiin. Hoito-ohjelman teho perustuu kahden eri tuotteen aikaansaamaan tehokkuuteen yhdessä.

Solution 46 – ihoa tehokkaasti kirkastava hoitoneste

Crème 40 – korjaava voide, joka tehostaa hoitonesteen vaikutuksia ja pidentää aikaansaatuja hoitotuloksia

Vaikuttavat ainesosat:

SOLUTION 46
iktyol (rikkijohdannainen), seetrin ja terpineolin eteeriset öljyt, Yon-Ka sydän*
CRÈME 40
iktyol (rikkijohdannainen), borneoli, kylmäpuristettu oliiviöljy, Yon-Ka sydän*

 

Comments are closed.