Home » Ajankohtaista » Tiesitkö, että lihaton lokakuu onnistuu helposti myös ihonhoidossa?

Tiesitkö, että lihaton lokakuu onnistuu helposti myös ihonhoidossa?

Kun valitset käyttöösi kotimaisen EkoPharman Leaping Bunny –merkkiä kantavan ammattikosmetiikkasarjan, valitset eläinkokeettoman, vegaaneillekin sopivan hoitotuotesarjan.

EkoPharman tuotteita on löytynyt Neiti-Ihmisen myyntihyllystä alusta asti! Suosittelen mielelläni ihollesi ja vuodenaikaan sopivat hoitotuotteet. Muistathan, että voit pistäytyä Kauneuskeitaassa myös ostoksilla!

neiti-ihminen_vesi_mansikat_150dpi_04-10-16

Neiti-Ihminen suosittelee kokeilemaan kasvisten, hedelmien ja marjojen osuuden ruokavalioon lisäämistä kaikille. Kasvikset sisältävät runsaasti antioksidantteja, flavonoideja, vitamiineja, kivennäisaineita ja kuitua – kaikkea joka tekee sinulle hyvää sisäisesti ja ulkoisesti. Kun lisäät ruokailutottumuksiisi vielä reippaan vedenjuonnin, voi vaikutusten luvata näkyvän suoraan ihon kunnossa.

Tervetuloa Kauneuskeitaaseen ihaniin hoitoihin ja ostoksille: Kauneuskeidas Neiti-Ihminen, Koreankatu 4, Helsinki. Varaa oma hoitoaika näppärästi suoraan ajanvarauskalenterista, lähetä sähköpostia ajanvaraus@31.217.192.76 tai soita 040 350 4704.

Comments are closed.