Home » Ajankohtaista » UUTTA MIEHILLE Amerikkalainen parranajo ja -muotoilu

UUTTA MIEHILLE Amerikkalainen parranajo ja -muotoilu

Kun kerran kokeilet amerikkalaista parranajoa, voi olla vaikea palata entiseen. Neiti-Ihmisen amerikkalainen parranajo sisältää parranmuotoilun, veitsellä tehtävän parranajon, kasvohieronnan sekä lämpimät ja kylmät hauteet.

Käsittelyn tuloksena saat normaalia parranajoa huomattavati pehmeämmän ja sileämmän lopputuloksen. Parranajon ei tarvitse olla velvollisuus, se voi olla hemmotteluhetki itselle. Hauteet, laadukaat parranajotuotteet ja taitava käsittely parranajoveitsellä takaavat lopputuloksen ja mukavan tuokion parranajon parissa.

Nainen: ihana mies, mutta sänki pistelee? Lahjavinkki: osta miehellesi lahjaksi amerikkalainen parranajo – lopputuloksesta nauttivat kaikki!

Amerikkalainen parranajo varattavissa nyt suoraan ajanvarauskalenterista, sähköpostitse ajanvaraus@31.217.192.76 tai 040 350 4707, hintaan 44 euroa. Hoidon kesto on 45-60 minuuttia, parrasta ja sen kantajasta riippuen.

Mies, oletko jo kokeillut? Amerikkalainen parranajo ja parran muotoilu nyt Neiti-Ihmisen hoitovalikoimassa hintaan 44 euroa!

Comments are closed.