Home » Ajankohtaista » Vegaia: Hetki keitaassa

Vegaia: Hetki keitaassa

SKY-kosmetologi Terhi Törmänen ja Ekopharman kotimaisia, vegaanisia tuotteita Kauneuskeitaassa. KUVA Reetta Linnea

Tiesitkö, että Kauneuskeidas Neiti-Ihminen hoitaa sinua ja ihoasi halutessasi vegaanisin tuottein. Vegaaniystävällisiä hoitoja osataan jatkuvasti kysyä yhä enemmän ja Neiti-Ihminen tekee niitä erittäin mielellään.

Vegaaniystävällisen kasvohoidon kävi testaamassa myös Vegaia-lehden toimittaja Reetta Linnea. Lue artikkeli ”Hetki keitaassa” täältä. Hemmotteluhetkeä omalle mielelle ja keholle jo pidemmän aikaa kaivannut Linnea löysi Kauneuskeitaasta etsimänsä, ammattitaidolla toteutetun hoidon, jossa käytetyt tuotteet olivat kotimaisia ja vegaanisia. Kokemukseen kuului asiantuntevaa ihonhoidon opastusta ja tuhti tietopaketti itselle sopivista hoitorutiineista, tuotteista ja niiden toimintamekanismeista sekä vaikuttavista ainesosista.

Muistathan, että vegaanisia hoitotuotteita kannattaa hoitolakäynnillä ostaa myös kotiinviemiseksi. Kauneuskeitaassa käytettävä ja myytävä EKOPHARMA on suomalainen ammattikosmetiikkasarja, jolla on mm. Leaping Bunny- ja FI-Natura-luonnonkosmetiikkasertifikaatit. Tuotteiden vaikuttavina aineina käytetään kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joilla on erinomainen hoitoteho ja hyvä siedettävyys. 

Varaa oma aika näppärästi netistä, lähetä sähköpostia ajanvaraus@31.217.192.76 tai soita 040 350 4704.

 

 

Comments are closed.